NyStaete Real Estate - Proposities

NyeMarkt Lochem

Betaalbare appartementen midden in het centrum

Het kantoor van de Rabobank aan de Markt 11 t/m 13 in Lochem is verkocht. Er zijn in totaal 16 appartementen, variërend in grootte van 70 tot 180 m2, op de eerste en tweede verdieping. De begane grond van het gebouw behoudt haar retail-functie. De Rabobank betrekt hier eind 2018 haar advieskantoor. De naam van het gebouw is gewijzigd in De NyeMarkt.

Theldenhof Delden

Hoogwaardige appartementen en penthouses

In het centrum van Delden wordt het Rabobank kantoor aan de Langestraat voorzien van winkelruimte en hoogwaardige stadsappartementen. Er komen 6 appartementen en 3 penthouses op de eerste en tweede verdieping. De begane grond krijgt een retail-functie met daarnaast kantoorruimte voor Rabobank Centraal Twente en Wonen Delden.

E3 Ontwikkeling Rabobank

E3 Real Estate is een samenwerkingsverband tussen Lammerink Installatie Groep, Bouwbedrijf Steggink en NyStaete Real Estate en houdt zich bezig met de (her)ontwikkeling van de voormalige Rabobank In Ootmarsum en tranformeert deze naar:

Twee commerciële ruimtes op de begane grond
Eerste verdieping een groot appartement
Tweede verdieping een penthouse
Achterzijde twee grondgebonden stadswoningen
In de oude rijks monumentale schuur wordt op de begane grond een yoga studio ontwikkeld en de bovenverdieping een loft woning

Haerzathe Investments

Haerzathe Investments is gespecialiseerd in het initiëren en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen voor particuliere en institutionele beleggers. De beheeractiviteiten van Haerzathe Investments bestaan uit het beheren van en directievoeren van niet beursgenoteerde beleggingsinstellingen met een (semi) open of closed end karakter. De beleggingsinstellingen beleggen allen in vastgoed (of vastgoed gerelateerde producten).

De uitgangspunten van door Haerzathe Investments te initiëren fondsen zijn gebaseerd op transparantie, integriteit, gedegenheid en bekwaamheid. Het begrip gedegenheid komt met name tot uitdrukking in het behouden beleggingsbeleid van de fondsen van Haerzathe Investments. Het beleid is er primair op gericht de portefeuille en de exploitatie dusdanig vorm te geven dat er een optimaal risico rendement verhouding ontstaat voorvloeiende uit de beleggingsfilosofie.

Haerzathe Investments heeft reeds zes geplaatste fondsen, te weten:

Haerzathe Investments I C.V.
Haerzathe Investments II C.V.
Haerzathe Studentenunits I B.V.
Haerzathe Studentenunits II B.V.
Haerzathe Short-Term Fund I B.V.
Haerzathe Klieverink Startersfonds
FGR Haerzathe Jannink
FGR Haerzathe Oosterpoort

Havezathe de Kamp

NyStaete Group heeft een toekomstplan voor het gehele complex van de Havezathe de Kamp ontwikkeld. Bij de totale planvorming is uitgebreid rekening gehouden met sociale, culturele en economische belangen. Het complex van de Havezathe de Kamp krijgt de functie van centrum voor management- en leiderschapstrainingen, alsmede trainingen rondom persoonlijke ontwikkeling.

Uitgangspunt daarbij is om een sterke (economische) impuls te geven aan Havezathe de Kamp. Dit is mogelijk door de ruimtelijke kwaliteit van het gehele eiland en de aanwezigheid van de bestaande gebouwen flink te versterken en een tweetal nieuwe gebouwen toe te voegen. Door aan de verschillende gebouwen van de Havezathe en aan het terrein, een verbeterde gebruikswaarde en een verhoogde belevingswaarde toe te kennen zal de toekomstwaarde worden versterkt en daarmee de ruimtelijke kwaliteit van het geheel aanzienlijk en blijvend worden verhoogd.

In de Havezathe zullen ondermeer trainingen worden aangeboden, conferenties worden gehouden, vergaderingen en meetings worden belegd, alsmede workshops van diverse aard worden gehouden. Ook is het de bedoeling om de Havezathe te gebruiken of in gebruik te geven voor de vrijetijdsbranche, het houden van fairs, recepties, huwelijksvoltrekkingen, personeels- en bedrijfsbijeenkomsten. Door een andere functie aan de havezathe te geven, kan het gebouw doelmatiger worden ingezet en worden beheerd. Als het nieuwe gebruik plaatsvindt in een ambiance die het verdient, middels een herkenbare structuur, dan kunnen we stellen dat het gebouw zijn oude status en allure weer terug heeft.

Villa Smits

Villa Smits

In Villa Smits zal een uniek Body & Mind centrum worden gerealiseerd onder de naam Huis van Verbinding, waar je op een down to earth manier terecht kunt voor Mindfulness, Pilates, Meditatie, Yoga, Tai Chi, Qi-Gong, Massages, Bodywork en andere (groeps)lessen. Villa Smits zal op de grens van de stedelijke en natuurlijke omgeving een uitzonderlijke locatie zijn waarbij de connectie tussen bewustzijnsontwikkeling, spiritualiteit en persoonlijke groei centraal zal staan.

Hedowava

Hedowava

HeDoWaVa Investments ontwikkelde 20 Luxe appartementen op het eiland Rugen  in Duitsland in de populaire badplaats Binz.

La Maison Uden

La Maison Uden

Representatief kantorencentrum met flexibele mogelijkheden

La Maison is een kantorencentrum dat bestaat uit vijf kantoren met ieder een eigen entree.

Multi-ended kantoorgebouw Oldenzaal

Multi-ended kantoorgebouw Oldenzaal

NyStaete ontwikkelde dit multitendend kantoorgebouw op een mooie zichtlocatie in Oldenzaal. Het kantoor die voorzien is van twee verschillende hoofdingangen is uitermate geschikt voor meerdere gebruikers.

Sluit Menu