Disclaimer

Informatie

De op deze website getoonde informatie wordt door NyStaete Group B.V. met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. NyStaete Group verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Linken naar de NyStaete Group website

Indien u een link wenst aan te leggen naar deze site, gelieve dit altijd naar de NyStaete Group homepage te doen.

Aansprakelijkheid

NyStaete Group aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. NyStaete Group aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website opgenomen informatie. NyStaete Group is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de website zouden voorkomen. NyStaete Group is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de website zijn gelinked.

Databescherming

NyStaete Group respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe NyStaete Group gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

Persoonsgegevens

NyStaete Group verzamelt geen persoonsgegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker NyStaete Group toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. Daarnaast gaat NyStaete Group ervan uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over actuele aanbiedingen via NyStaete Group. NyStaete Group verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie

In sommige gevallen zal NyStaete Group gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.