Je bekijkt nu Nieuwe plannen voor kantoor Rabobank in Delden

Nieuwe plannen voor kantoor Rabobank in Delden

Vrijdag 19 juni 2020 heeft de definitieve contractondertekening plaatsgevonden tussen projectontwikkelaar NyStaete Group, aannemingsbedrijf Steggink en Installatiebedrijf Lammerink voor de herontwikkeling van het voormalige Rabobank kantoor te Delden naar het project de Theldenhof. Na enig oponthoud in de voortgang van de realisatie van de 3 penthouses en 6 stadsappartementen door onder meer door de Covid-19 crisis, kan er volop verder gewerkt worden aan de realisatie en verkoop van de penthouses en stadsappartementen. 1 september 2020 gaat Bouwbedrijf Steggink van start met de herontwikkelingswerkzaamheden, en de beoogde oplevering vindt plaats eind oktober 2021.

Start verkoop

De verkoopfase zal in week 26 van start gaan, waarna potentiële kopers zich via de projectwebsite www.theldenhof.nl kunnen inschrijven op een van de beschikbare penthouses of stadsappartementen. Gelijktijdig met de start van de verkoop zal de vernieuwde projectwebsite live gaan. Deze bevat alle belangrijke informatie wat betreft de woonobjecten, onder andere de te downloaden digitale brochure met aanvullende informatie per object, plattegronden, visuals en bijbehorende verkoopprijzen.

Theldenhof

Er komen in totaal 9 wooneenheden in het pand, waarvan 6 stadsappartementen op de eerste verdieping en 3 luxe penthouses op de tweede verdieping. De begane grond blijft haar kantoor/retailfunctie behouden en de aanwezige parkeerkelder voorziet in de noodzakelijk parkeerbehoefte.

De naam Theldenhof is terug te leiden naar de vroege geschiedenis van Delden, waarbij rond het jaar 1036 gesproken werd over het praedium Theldene.