NyStaete Real Estate - Ontwikkelingen

Gerealiseerde ontwikkelingen

Havezathe de Kamp

Een unieke locatie voor kansrijke ideeën

Havezathe de Kamp is een prachtig complex, gelegen op een tweetal kleine eilandjes aan de rand van Neede, gemeente Berkelland. Sinds november 2014 is het complex in handen van NyStaete Group, die het nu te huur aanbiedt voor exploitatie. 

Bij de totale planvorming is uitgebreid rekening gehouden met sociale, culturele en economische belangen. Uitgangspunt daarbij is om een sterke (economische) impuls te geven aan Havezathe de Kamp. Dit is mogelijk door de ruimtelijke kwaliteit van het gehele eiland en de aanwezigheid van de bestaande gebouwen flink te versterken. 

Het complex van de Havezathe de Kamp biedt mogelijkheden
voor een diversiteit aan functies. Denk hierbij aan een 
centrum voor management- en leiderschapstrainingen, of conferentie- en
vergaderlocatie en zelfs ingebruikneming door de vrijetijdsbranche ten behoeve
van fairs, recepties, huwelijksvoltrekkingen, personeels- en
bedrijfsbijeenkomsten behoort tot de mogelijkheden. 

Theldenhof

Zes unieke stadsappartementen en drie royale penthouses

In het centrum van Delden wordt het voormalig Rabobank kantoor aan de Langestraat voorzien van hoogwaardige stadsappartementen en commerciële ruimte. Er worden zes unieke stadsappartementen en drie royale penthouses ontwikkeld op de eerste en tweede verdieping. De begane grond krijgt een retail-functie met daarnaast kantoorruimte voor Rabobank Centraal Twente en Wonen Delden.

Villa Smits

Villa Smits

Multifunctioneel met maatschappelijke bestemming

Villa Smits is een vrijstaande villa in Eibergen, gebouwd in opdracht van de toenmalige burgemeester van Eibergen in 1904. Na een lange tijd in gebruik te zijn geweest als gemeentehuis, is de villa inmiddels vervreemd door de gemeente Berkelland en aangekocht door NyStaete Group. 

Villa Smits zal gerenoveerd worden tot een multifunctioneel pand met een maatschappelijke bestemming. Op de grens van de stedelijke en natuurlijke omgeving is het een uitzonderlijke locatie met talloze mogelijkheden. 

De NyeMarkt - Lichtgroen breed

NyeMarkt Lochem

Betaalbare appartementen midden in het centrum

Eigentijds wonen in het centrum van een middeleeuwse landstad. NyStaete Group ontwikkelde 16 unieke appartementen, variërend in grootte van 70 tot 180 m2, op de eerste en tweede verdieping. De begane grond van het gebouw behoudt haar retail-functie. De Rabobank betrekt hier haar advieskantoor. De naam van het gebouw is gewijzigd in De NyeMarkt.

E3 Ontwikkeling Rabobank

Herontwikkeling voormalige Rabobank in Ootmarsum

E3 Real Estate is een samenwerkingsverband tussen Lammerink Installatie Groep, Bouwbedrijf Steggink en NyStaete Real Estate. Deze heeft gezamenlijk zorg gedragen voor het uitvoeren van de (her)ontwikkeling van de voormalige Rabobank In Ootmarsum. Deze is getransformeerd naar commerciële ruimten en een loftwoning. 

Haerzathe Investments

Het nieuwe beleggen in vastgoed

Haerzathe Investments is gespecialiseerd in het initiëren en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen voor particuliere en institutionele beleggers. De beheeractiviteiten van Haerzathe Investments bestaan uit het beheren van en directievoeren van niet beursgenoteerde beleggingsinstellingen met een (semi) open of closed end karakter. De beleggingsinstellingen beleggen allen in vastgoed (of vastgoed gerelateerde producten).

De uitgangspunten van door Haerzathe Investments te initiëren fondsen zijn gebaseerd op transparantie, integriteit, gedegenheid en bekwaamheid. Het begrip gedegenheid komt met name tot uitdrukking in het behouden beleggingsbeleid van de fondsen van Haerzathe Investments. Het beleid is er primair op gericht de portefeuille en de exploitatie dusdanig vorm te geven dat er een optimaal risico rendement verhouding ontstaat voorvloeiende uit de beleggingsfilosofie.

Haerzathe Investments heeft vijf geplaatste fondsen, te weten:

Haerzathe Studentenunits I B.V.
Haerzathe Studentenunits II B.V.
Haerzathe Klieverink Startersfonds
FGR Haerzathe Jannink
FGR Haerzathe Oosterpoort

Haerzathe Investments heeft drie afgeronde fondsen, te weten:

Haerzathe Investments I C.V.
Haerzathe Investments II C.V.
Haerzathe Short-Term Fund I B.V.

Binz, Rugen

Luxe appartementen Binz, Rugen

NyStaete Group ontwikkelde 20 luxe appartementen in de populaire badplaats Binz op het eiland Rugen in Duitsland. 

La Maison Uden

La Maison Uden

La Maison Uden is een representatief kantorencentrum met flexibele mogelijkheden. La Maison is bestaat uit vijf kantoren met ieder een eigen entree.

Multi-ended kantoorgebouw Oldenzaal

Multi-ended kantoorgebouw Oldenzaal

NyStaete Group ontwikkelde dit multi-endend kantoorgebouw op een mooie zichtlocatie in Oldenzaal. Het kantoor is voorzien van twee verschillende hoofdingangen en is uitermate geschikt voor meerdere gebruikers.