Ondernemende huisgenoten gezocht in Villa de Haer

Meer informatie over Villa de Haer? Ga naar de website

Voor onze prachtige en authentieke kantoorvilla aan de Haerstraat 125 te Oldenzaal hebben wij nog ruimte voor enkele ondernemende huisgenoten. Het monumentale pand, afkomstig uit 1881, ademt het rijke karakter van de Twentse textielhistorie met de daarbij behorende uitstraling zoals u deze verwacht van een karakteristieke villa als deze. 

Op de begane grond bevinden zich twee gezamenlijke ontvangst en vergaderruimtes, namelijk: een ruim ingerichte moderne salon voorzien van vergader- en presentatiemateriaal en de zeer authentieke herenkamer met openhaard. 

Kantoorruimte te huur

Er is nog ruimte beschikbaar op de 2 verdieping. De ruimtes variëren in grootte en kunnen zowel samen als afzonderlijk gehuurd worden. Perfect voor starters, zzp’ers en bureaus (tot 6 medewerkers). Tevens bieden wij flexibele werkplekken aan.

Meer informatie?

Ziet u zich al ondernemen op deze unieke locatie met gelijkgestemde ondernemers? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak om de beschikbare ruimtes te bekijken.

U kunt hiervoor contact opnemen met Anke Damhuis van NyStaete Group, te bereiken via e-mailadres info@nystaete.nl of telefonisch via 0541 57 39 00.