Ondernemende huisgenoten gezocht in Villa de Haer

Meer informatie over Villa de Haer? Ga naar de website

Voor onze prachtige en authentieke kantoorvilla aan de Haerstraat 125 te Oldenzaal zijn wij op zoek naar ondernemende huisgenoten. De beschikbare ruimtes zijn perfect voor starters, zzp’ers en bureaus (tot 6 medewerkers). Het monumentale pand, afkomstig uit 1881, ademt het rijke karakter van de Twentse textielhistorie met de daarbij behorende uitstraling zoals u deze verwacht van een karakteristieke villa als deze. Met twee grote openslaande mahoniehouten voordeuren, unieke kunstwerken, hoge plafonds, ruime oprijlaan, fraaie poort, prachtige bebloeide ruime tuin, grote vijver en volgroeide bomen die al meer dan 100 jaar oud zijn, is dit een zeer unieke en professionele locatie voor gelijkgestemde ondernemers.

Begane grond

Op de begane grond bevindt zich het secretariaat waar u gebruik kunt maken van klantenontvangst, postverwerking, telefoonbeantwoording en andere secretariële ondersteuning. Tevens bevinden zich hier twee gezamenlijke vergaderruimtes, namelijk: een ruim ingerichte moderne salon en de zeer authentieke herenkamer met openhaard. Op de begane grond bevindt zich een dames- en herentoiletvoorziening. Gezamenlijk lunchen kan in de eetkamer. Alle ruimtes zijn voorzien van parket of tapijtvloeren. De plafonds zijn voorzien van ornamentaal stucwerk, om zo de unieke stijl die past bij dit pand te waarborgen.

Eerste verdieping

Via de grote open houtentrap komt u op de eerste verdieping terecht. Hier bevinden zich 8 kantoorruimtes in verschillende oppervlaktes met ieder hun eigen unieke indeling. Alle ruimtes zijn voorzien van vaste ingebouwde kasten met houtsnijwerk en sommige ruimtes beschikken over een eigen openhaard. Op deze verdieping bevindt zich tevens een dames- en herentoiletvoorziening. 

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping bevinden zich 3 ruim opgezette kantoorruimtes en een prima ruimte voor besprekingen. Met het hoge plafond en houtenbalken waar het dak mee wordt ondersteund, hebben deze ruimtes een zeer unieke en karakteristieke uitstraling. Tevens bevinden zich hier ramen en dakramen voor voldoende daglichttoetreding.

Kantoorruimte te huur

Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar verspreid over de 1e en 2e verdieping. De ruimtes variëren in grootte en kunnen zowel samen als afzonderlijk gehuurd worden. Perfect voor starters, zzp’ers en bureaus (tot 6 medewerkers).

De huurprijzen zijn afhankelijk van de oppervlakte en de etage waarop de gehuurde ruimte ligt. Deze huurprijzen verschillen per vertrek en zijn n.o.t.k.

Meer informatie?

Ziet u zich al ondernemen op deze unieke locatie met gelijkgestemde ondernemers? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak om de beschikbare ruimtes te bekijken.

U kunt hiervoor contact opnemen met Anke Damhuis van NyStaete Group, te bereiken via e-mailadres info@nystaete.nl of telefonisch via 0541 57 39 00.