NyStaete Participations - Deelnemingen

De Warmte Maatschappij

De nieuwe standaard in fossielvrij verwarmen

De Warmte Maatschappij levert fossielvrije warmte aan de gebouwde omgeving. Dit gebeurt op een modulaire, efficiënte en kostenvriendelijke leveringsmethode. Hiermee wordt fossielvrije warmte mogelijk voor iedereen. 

Eenvoudig realiseerbaar
Ons warmte systeem is snel realiseerbaar. Er hoeven geen onrendabele aanpassingen aan de woning te worden gedaan. Vloerverwarming is niet noodzakelijk en de woning hoeft ook niet aan de NOM-eisen te voldoen.

Kostenneutraal
Met realisatie binnen het bouwbesluit en lage energetische verliezen is het de laagste (maatschappelijke) kostprijs van alle warmteoplossingen. Kostenneutraal voor bewoners en geen verhoging van de vrij-op-naamprijs voor woningen. Hiermee wordt de drempel om af te koppelen van het aardgasnet sterk verlaagd.

Schaalbaar
Realisatie is gebouw- of straatgebonden en tevens vaak vergunningsvrij. Door de geringe minimale omvang vanaf 20 aansluitingen wordt de kip-ei discussie doorbroken.

Airconditioning
Wij leveren per woning naast warmte ook airconditioning voor extra wooncomfort.

BitStaete

Digital Assets Vermogensbeheer

BitStaete vermogensbeheer is specialist op het gebied van digital assets. Digital assets zullen de komen jaren en grote revolutie teweegbrengen in onze economische, politieke en sociale systemen. 

Ons doel is vermogende particulieren, family offices en instituten exposure te geven om mee te nemen in de wereld van digital assets. BitStaete biedt de belegger de kans om naast traditionele beleggingsmogelijkheden zoals aandelen en vastgoed te investeren in deze revolutionaire en innovatieve asset class. In nauwe samenspraak met onze beleggers stellen wij een uitgekiende en op maat gemaakte beleggingsstrategie op en onderhouden de beleggingsportefeuille op een adequate wijze. Op deze wijze bent u als belegger financieel voorbereid voor de dag van morgen.

Het innovatieve karakter van BitStaete zorgt voor een kritische blik op disruptieve technologie waarbij digital assets de focus zijn. Wij combineren kennis uit verschillende economische, politieke en technologische disciplines om de gestelde doelen te behalen.  

 

Reeds vervreemde deelnemingen

Byosis

Optimale waarde uit biomassa

 

We worden ons meer en meer bewust van het feit dat wij zelf de verantwoordelijjkheid hebben en dienen te nemen voor onze eigen leefomgeving. Het besef om de noodzaak optimaal gebruik te maken van alle aanwezige resources is volop in ontwikkeling. Byosis Group gelooft sterk in het bijdragen aan de circulaire economie.

Binnen deze denkwijze past het opwekken van energie uit groene massa en afval. Byosis combineert en vertaalt haar jarenlange kennis en ervaring met vergisting en fermentatieprocessen naar praktische en haalbare oplossingen. Byosis Group heeft technologie ontwikkeld om nieuwe en bestaande biovergisters tot wel 40% efficiënter te laten functioneren. De vergister staat daarin centraal of het nu gaat om agrarische of industriële vergisters, GFT of (anaerobe) waterzuiveringsinstallaties, Byosis heeft oplossingen die de efficiëntie en capaciteit aantoonbaar vergroten. Deze prima renderende opwerkmogelijkheden dragen bij aan de overgang naar een duurzame samenleving.

Haerzathe Investments

Het nieuwe beleggen in vastgoed

Haerzathe Investments is gespecialiseerd in het initiëren en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen voor particuliere en institutionele beleggers. De beheeractiviteiten van Haerzathe Investments bestaan uit het beheren van en directievoeren van niet beursgenoteerde beleggingsinstellingen met een (semi) open of closed end karakter. De beleggingsinstellingen beleggen allen in vastgoed (of vastgoed gerelateerde producten).

De uitgangspunten van door Haerzathe Investments te initiëren fondsen zijn gebaseerd op transparantie, integriteit, gedegenheid en bekwaamheid. Het begrip gedegenheid komt met name tot uitdrukking in het behouden beleggingsbeleid van de fondsen van Haerzathe Investments. Het beleid is er primair op gericht de portefeuille en de exploitatie dusdanig vorm te geven dat er een optimaal risico rendement verhouding ontstaat voorvloeiende uit de beleggingsfilosofie.

Haerzathe Investments heeft vijf geplaatste fondsen, te weten:

Haerzathe Studentenunits I B.V.
Haerzathe Studentenunits II B.V.
Haerzathe Klieverink Startersfonds
FGR Haerzathe Jannink
FGR Haerzathe Oosterpoort

Haerzathe Investments heeft drie afgeronde fondsen, te weten:

Haerzathe Investments I C.V.
Haerzathe Investments II C.V.
Haerzathe Short-Term Fund I B.V.

VIM Group

(voorheen NykampNyboer)

Bedrijven die er beter uitzien presteren ook beter

VIM Group is ontstaan vanuit de visie van grondlegger NykampNyboer. NykampNyboer was pionier en marktleider in het zelfontwikkelde vakgebied visual identity management. NykampNyboer hielp bedrijven in het verkennen, implementeren en beheren van de visuele identiteit, die een belangrijke factor is voor een goede reputatie. Wetenschappelijk onderzoek heeft immers aangetoond dat een sterke reputatie de concurrentiepositie verbetert, de verkoop bevordert, beter personeel aantrekt en voor beursgenoteerde ondernemingen tot een hogere aandeelhouderswaarde leidt.

De aanvankelijke focus op huisstijlmanagement is na de naamswijziging verbreedt en legt nu de nadruk op een volledige digitale transformatie. Met de slogan ‘(Re)branding made easy’ helpen de ervaren merkspecialisten, projectmanagers en engineers van VIM Group bij een naadloze implementatie van het rebrandingstraject, binnen tijd en budget.  

MVGM

(voorheen Actys Wonen)

Actys Wonen Beheer beheert en verhuurt landelijk vastgoedportefeuilles voor institutionele en particuliere beleggers en voor woningcorporaties vanuit 8 kantoren in Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Enschede, Nieuwegein, Rotterdam en Zwolle. Dit doen zij voor woningen, garages en parkeerplaatsen. Voor dergelijke portefeuilles kan Actys Wonen Beheer het beheer, de verhuur en de advisering uit handen nemen. Het onderhoud, de verhuur, de administratie, de verzekeringen en de huurincasso’s zijn zo altijd goed geregeld.

Actys Wonen Beheer beheert in totaal circa 20.000 woningen, garages en parkeerplaatsen.  Daarnaast verzorgt Actys Wonen Beheer circa 200 Verenigingen van Eigenaren.

In 2017 is Actys overgenomen door vastgoedbeheerder MVGM. MVGM beheert residentieel vastgoed en VvE’s en is daarnaast gespecialiseerd in het adviseren en uitvoeren van beheer voor commercieel onroerend goed, vastgoedtaxaties en de koop- en verkoop, huur- en verhuur van vastgoed.

Apleona

(voorheen Bilfinger Real Estate)

Groot in vastgoed, goed voor rendement

Bilfinger Real Estate beheert en verhuurt landelijk vastgoedportefeuilles voor (inter)nationale institutionele en particuliere beleggers, alsmede voor bedrijven met grote portefeuilles. Dit doen zij voor alle soorten vastgoedportefeuilles; van winkelpanden, kantoren tot bedrijfsruimten en parkeerplaatsen. Met vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Apeldoorn en Eindhoven is Bilfinger een van de grootste beheerders van commerciële ruimten.

Meer dan 45 jaar is Bilfinger Real Estate werkzaam in de vastgoedmarkt en kan hierdoor haar klanten ondersteunen vanuit een diepgaande kennis van de markt. Zij profiteren hierbij ook van de voordelen van een internationaal opererende groep van bedrijven.

In 2016 is het Bilfinger segment ‘Building & Facility’ verkocht aan het Zweedse EQT, welke ernaar streeft bij te dragen aan de voortzetting van Bilfinger’s activiteiten. Het gaat verder onder de nieuwe benaming Apleona.

Capital-ID

Innovatieve technologie vanuit het perspectief van de marketeer

Capital ID is een toonaangevende, internationale leverancier van innovatieve technologie voor het automatiseren en beheren van marketingcommunicatie. Al sinds 2002 is Capital ID een specialist in het beheer van marketingactiviteiten (MOM/marketing operations management) en digitale middelen (DAM/digital asset management).

Capital ID werkt vanuit het perspectief van de marketeer: elke stap van de marketinglevenscyclus begrijpen en de marketing onophoudelijk verbeteren. Capital ID wil klanten op een snelle en kosteneffectieve manier verbluffende resultaten bieden.

Met toonaangevende consultants, designers en IT-specialisten biedt Capital ID een volledige oplossing voor marketingactiviteiten vanuit twee werkmaatschappijen: ID manager en ID interactive. Elke afdeling bedient een reeks nationale en internationale klanten waaronder verzekeringsmaatschappijen, hogescholen, verschillende internationale uitzendkantoren, grote detailhandelaars, technologiebedrijven en banken.

Nibag

Perfecte regisseur in huisvestingsvraagstukken

Alleen specialisten kunnen uitblinken. Wanneer je als organisatie op een breed vlak wilt excelleren, heb je dus meerdere specialisten nodig. Dat is in een notendop de filosofie die ten grondslag ligt aan het denken en doen van Nibag.

Nibag opereert op het brede vlak van maatschappelijk en commercieel vastgoed. Zij begeleiden organisaties bij het initiëren, realiseren, organiseren en beheren van hun vastgoedportefeuille. Ze mikken niet op de snelste oplossing, maar richten zich op een duurzaam en waardevast resultaat. Daarbij zorgt Nibag voor de optimale balans tussen gewenste functionaliteit en wenselijke exploitatiekosten.

Zynyo

De digitale handtekening

Zynyo maakt het rechtsgeldig, veilig en digitaal ondertekenen van documenten voor iedereen toegankelijk en haalbaar. Zynyo is een Nederlandse Signing Service Provider en levert alle diensten om geavanceerde en kwalificeerde digitale handtekeningen te kunnen zetten. Het redundant uitgevoerde platform wordt in eigen huis (door)ontwikkeld en wordt gehost in verschillende datacenters in Nederland.

De visie van Zynyo is dat het rechtsgeldig digitaal ondertekenen de laatste stap is in het volledig automatiseren van documentafhandeling. Hiervoor is een absoluut veilig, robuust en modulair platform nodig. Een platform dat ongeacht de hoeveelheid en soorten documenten, alsmede authenticatiemogelijkheden, functioneert op alle betrouwbaarheidsniveaus. Door toepassing van een dergelijk platform wordt de documentafhandeling geoptimaliseerd en kan een aanzienlijke kostenreductie blijvend gerealiseerd worden.

Paragon Dynamics

Online managen van marketing en communicatie

Paragon Dynamics is een modulaire oplossing voor het online managen van alle marketing- en communicatie-activiteiten via verschillende kanalen. Het vereenvoudigt, stroomlijnt en uniformeert processen op alle niveaus en maakt inspanningen gewoon effectief.

Ondernemers kunnen daardoor sneller reageren en beter inspelen op actuele marktbehoeften, hun marketingactiviteiten beter managen en coördineren, kennis beter vastleggen en er weer gebruik van maken.

DeltaMac_logo_DIA

Deltamac

Drawer Systems

DeltaMac levert hoogwaardige en kwalitatieve kant-en-klare ladesystemen met meubelbeslag van GRASS. De producten leveren een aanzienlijk voordeel op voor interieurbouwers, uitgedrukt in tijd, geld en kwaliteit. Voor de interieurbouwer die voorheen zijn eigen lades in elkaar moest zetten wetende dat het een tijdrovend en arbeidsintensief proces is, biedt DeltaMac nu de perfecte oplossing. Na het configureren en bestellen, rest slechts het monteren van de ladegeleiders in het corpus en het bevestigen van het front.

DeltaMac en GRASS delen dezelfde visie en vinden elkaar in een gezamenlijke marktaanpak en partnership. In 2016 is gestart met het produceren van kant-en-klare ladesystemen voor groothandels en grote key-accounts. Tevens is het volledige machinepark vernieuwd met geavanceerde apparatuur en is een unieke klantvriendelijke bestelapplicatie ontwikkeld (DeltaApp).

Help

HELP

Herkenbare producten met een veilig rendement

Omdat producten voor veiligheid in en om het huis doorgaans zeer verspreid worden aangeboden, was het niet eenvoudig om een compleet productassortiment aan te bieden. Help® biedt retailers en distributeurs een geweldig totaalconcept. Alle producten van Help® worden overzichtelijk en zeer herkenbaar gepresenteerd.

De vormgeving van de verpakkingen, door retailexperts uitgevoerd, geeft de producten een design-uitstraling en ook dat maakt het Helpconcept® qua attentiewaarde tot een aanwinst voor elke winkelvloer, van benzinepomp tot fietsenzaak, van kiosk tot drogisterij. De scherpe prijs-kwaliteitverhouding maakt het plaatje compleet en draagt zeker bij tot verbetering van het rendement.