NyStaete Participations - Deelnemingen

Byosis

Optimale waarde uit biomassa

Wij worden ons meer en meer bewust van het feit dat wij zelf verantwoordelijkheid hebben en dienen te nemen voor onze eigen leefomgeving. Het besef om optimaal gebruik te maken van alle aanwezige resources begint nu pas echt tot ontwikkeling te komen. Daarin past ook het opwekken van energie uit groene massa en afval in. Byosis Group heeft technologie ontwikkeld om nieuwe en bestaande biovergisters tot wel 40% efficiënter te laten functioneren. Byosis gelooft dat op “kleine” schaal prima renderende opwek faciliteiten mogelijk zijn, die een duurzame samenleving ten goede komen.

Byosis combineert en vertaalt haar jarenlange kennis en ervaring met vergisting en fermentatieprocessen naar praktische en haalbare oplossingen. De vergister staat daarin centraal of het nu gaat om agrarische of industriële vergisters, GFT of (anaerobe) waterzuiveringsinstallaties, Byosis heeft oplossingen die de efficiëntie en capaciteit aantoonbaar vergroten.

Reeds vervreemde deelnemingen

Zynyo

De digitale handtekening

Zynyo maakt het rechtsgeldig, veilig en digitaal ondertekenen van documenten voor iedereen toegankelijk en haalbaar. Zynyo is een Nederlandse Signing Service Provider en levert alle diensten om geavanceerde en kwalificeerde digitale handtekeningen te kunnen zetten. Het redundant uitgevoerde platform wordt in eigen huis (door)ontwikkeld en wordt gehost in verschillende datacenters in Nederland.

De visie van Zynyo is dat het rechtsgeldig digitaal ondertekenen de laatste stap is in het volledig automatiseren van documentafhandeling. Hiervoor is een absoluut veilig, robuust en modulair platform nodig. Een platform dat ongeacht de hoeveelheid en soorten documenten, alsmede authenticatiemogelijkheden, functioneert op alle betrouwbaarheidsniveaus. Door toepassing van een dergelijk platform wordt de documentafhandeling geoptimaliseerd en kan een aanzienlijke kostenreductie blijvend gerealiseerd worden.

NykampNyboer

Bedrijven die er beter uitzien presteren ook beter

NykampNyboer is pionier en marktleider in het zelf ontwikkelde vakgebied visual identity management, dat bedrijven er beter uit laat zien. NykampNyboer helpt in het verkennen, implementeren en beheren van de visuele identiteit, die een belangrijke factor is voor een goede reputatie.

Wetenschappelijk onderzoek heeft immers aangetoond dat een sterke reputatie de concurrentiepositie verbetert, de verkoop bevordert, beter personeel aantrekt en voor beursgenoteerde ondernemingen tot een hogere aandeelhouderswaarde leidt.

De visie van NykampNyboer is dan ook dat ‘bedrijven die er beter uitzien ook beter presteren’, maar succes is nooit vanzelfsprekend. Om de kwaliteiten zoals inzet, goed kunnen luisteren, teamwork, scherpte, ondernemersbloed en innovatiezin hoog te houden, zijn deze vertaald naar de drie kernwaarden empathie, ondernemen en uitstekend presteren, die constant in ontwikkeling blijven om ook in de toekomst de leidende rol in het vakgebied te kunnen blijven vervullen.

Actys Wonen

Actys Wonen Beheer beheert en verhuurt landelijk vastgoedportefeuilles voor institutionele en particuliere beleggers en voor woningcorporaties vanuit 8 kantoren in Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Enschede, Nieuwegein, Rotterdam en Zwolle. Dit doen zij voor woningen, garages en parkeerplaatsen.

Voor dergelijke portefeuilles kan Actys Wonen Beheer het beheer, de verhuur en de advisering uit handen nemen. Het onderhoud, de verhuur, de administratie, de verzekeringen en de huurincasso’s zijn zo altijd goed geregeld.

Actys Wonen Beheer beheert in totaal circa 20.000 woningen, garages en parkeerplaatsen.  Daarnaast verzorgt Actys Wonen Beheer circa 200 Verenigingen van Eigenaren.

Bilfinger Real Estate

Groot in vastgoed, goed voor rendement

Bilfinger Real Estate beheert en verhuurt landelijk vastgoedportefeuilles voor (inter)nationale institutionele en particuliere beleggers, alsmede voor bedrijven met grote portefeuilles, vanuit 4 kantoren (Utrecht, Amsterdam, Apeldoorn en Eindhoven). Dit doen zij voor alle soorten vastgoedportefeuilles; van winkelpanden, kantoren tot bedrijfsruimten en parkeerplaatsen.

Al meer dan 45 jaar is Bilfinger Real Estate werkzaam in de vastgoedmarkt en kan hierdoor haar klanten ondersteunen vanuit een diepgaande kennis van de markt. Zij profiteren hierbij ook van de voordelen van een internationaal opererende groep van bedrijven.

Capital-ID

Innovatieve technologie vanuit het perspectief van de marketeer

Capital ID is een toonaangevende, internationale leverancier van innovatieve technologie voor het automatiseren en beheren van marketingcommunicatie. Al sinds 2002 is Capital ID een specialist in het beheer van marketingactiviteiten (MOM/marketing operations management) en digitale middelen (DAM/digital asset management).

Capital ID werkt vanuit het perspectief van de marketeer: elke stap van de marketinglevenscyclus begrijpen en de marketing onophoudelijk verbeteren. Capital ID wil klanten op een snelle en kosteneffectieve manier verbluffende resultaten bieden.

Met toonaangevende consultants, designers en IT-specialisten biedt Capital ID een volledige oplossing voor marketingactiviteiten vanuit twee werkmaatschappijen: ID manager en ID interactive. Elke afdeling bedient een reeks nationale en internationale klanten waaronder verzekeringsmaatschappijen, hogescholen, verschillende internationale uitzendkantoren, grote detailhandelaars, technologiebedrijven en banken.

Deltamac

Drawer Systems

DeltaMac levert hoogwaardige en kwalitatieve kant-en-klare ladesystemen met meubelbeslag van GRASS. De producten leveren een aanzienlijk voordeel op voor interieurbouwers, uitgedrukt in tijd, geld en kwaliteit. Voor de interieurbouwer die voorheen zijn eigen lades in elkaar moest zetten wetende dat het een tijdrovend en arbeidsintensief proces is, biedt DeltaMac nu de perfecte oplossing. Na het configureren en bestellen, rest slechts het monteren van de ladegeleiders in het corpus en het bevestigen van het front.

DeltaMac en GRASS delen dezelfde visie en vinden elkaar in een gezamenlijke marktaanpak en partnership. In 2016 is gestart met het produceren van kant-en-klare ladesystemen voor groothandels en grote key-accounts. Tevens is het volledige machinepark vernieuwd met geavanceerde apparatuur en is een unieke klantvriendelijke bestelapplicatie ontwikkeld (DeltaApp).

Nibag

Perfecte regisseur in huisvestingsvraagstukken

Alleen specialisten kunnen uitblinken. Wanneer je als organisatie op een breed vlak wilt excelleren, heb je dus meerdere specialisten nodig. Dat is in een notendop de filosofie die ten grondslag ligt aan het denken en doen van Nibag.

Nibag opereert op het brede vlak van maatschappelijk en commercieel vastgoed. Zij begeleiden organisaties bij het initiëren, realiseren, organiseren en beheren van hun vastgoedportefeuille. Ze mikken niet op de snelste oplossing, maar richten zich op een duurzaam en waardevast resultaat. Daarbij zorgt Nibag voor de optimale balans tussen gewenste functionaliteit en wenselijke exploitatiekosten.

Paragon Dynamics

Online managen van marketing en communicatie

Paragon Dynamics is een modulaire oplossing voor het online managen van alle marketing- en communicatie-activiteiten via verschillende kanalen. Het vereenvoudigt, stroomlijnt en uniformeert processen op alle niveaus en maakt inspanningen gewoon effectief.

Ondernemers kunnen daardoor sneller reageren en beter inspelen op actuele marktbehoeften, hun marketingactiviteiten beter managen en coördineren, kennis beter vastleggen en er weer gebruik van maken.

HELP

Herkenbare producten met een veilig rendement

Omdat producten voor veiligheid in en om het huis doorgaans zeer verspreid worden aangeboden, was het niet eenvoudig om een compleet productassortiment aan te bieden. Help® biedt retailers en distributeurs een geweldig totaalconcept. Alle producten van Help® worden overzichtelijk en zeer herkenbaar gepresenteerd.

De vormgeving van de verpakkingen, door retailexperts uitgevoerd, geeft de producten een design-uitstraling en ook dat maakt het Helpconcept® qua attentiewaarde tot een aanwinst voor elke winkelvloer, van benzinepomp tot fietsenzaak, van kiosk tot drogisterij. De scherpe prijs-kwaliteitverhouding maakt het plaatje compleet en draagt zeker bij tot verbetering van het rendement.

Sluit Menu