NyStaete Communications - Deelnemingen

Inextenzo

Voor meetbare winst van brand loyalty

Inextenzo helpt organisaties bij het binden, boeien en behouden van klanten of leden, met lagere kosten en hogere opbrengsten. Inextenzo doet dit door het inzetten van ervaren loyalty specialisten en de toepassing van state-of-art kennis gebundeld in het Loyalty Centre of Excellence. In combinatie met de inzet van Twentse nuchterheid, innovatief vermogen en ondernemerschap resulteert deze inzet in meetbare en blijvende resultaatverbetering.

Inextenzo werkt voor middelgrote en grote organisaties in Nederland en ondersteunt opdrachtgevers met het ontwikkelen van integrale loyalty strategieën, het snel doorlichten van bestaande loyalty activiteiten op kosten/resultaten, het werven van kansrijke strategische partners, het implementeren van benodigde loyalty processen en het beheren en managen daarvan.

MyMarketeer

De missende marketingschakel binnen de organisatie

Het marketing landschap ontwikkelt zich razendsnel en is continu in beweging, met als gevolg dat het aantal gespecialiseerde bureaus explosief groeit. Voor veel organisaties wordt het steeds complexer en tijdrovender om alle marketingactiviteiten en –processen te overzien.

MyMarketeer is de missende marketingschakel voor organisaties in het MKB. De regisseur die ervoor zorgt dat alle marketingwerkzaamheden perfect worden geregeld en georganiseerd. Op basis van vooraf geformuleerde doelstellingen organiseert MyMarketeer in samenwerking met haar opdrachtgevers, alle marketing gerelateerde activiteiten. Vanuit een regierol zorgen zij voor een succesvolle samenwerking met medewerkers, partners en ontwikkelaars. Tevens weet MyMarketeer vanuit haar ervaring als geen ander hoe marketing zo kwalitatief en efficiënt mogelijk ingericht kan worden. Zo kunnen organisaties zich weer focussen op kerntaken, maar wel mét de resultaten van een succesvolle marketingafdeling.

Sluit Menu