NyStaete Communications - Deelnemingen

Inextenzo

Partner in contactstrategie

Inextenzo helpt organisaties bij het werven, activeren en behouden van klanten. Dit wordt gedaan door middel van het inzetten van ervaren marketeers en het toepassen van state-of-the-art tools gecombineerd met kennis van de markt.
Inextenzo werkt voor middelgrote ondernemingen in Nederland, en ondersteunt opdrachtgevers met een diversiteit aan marketingactiviteiten. Denk hierbij aan het opzetten van allround contactstrategieën, met aandacht voor de verschillende stappen in de klantreis. 

Het uitwerken van persona’s en customer journeys, het opzetten van wervings- en activeringscampagnes, het ontwikkelen van contentstrategieën, het opzetten van marketing automation en het beheren van een partnerprogramma is slechts een greep uit de werkzaamheden van Inextenzo. In combinatie met de inzet van Twentse nuchterheid, innovatief vermogen en ondernemerschap resulteert deze inzet in meetbare en blijvende verbetering. 

MyMarketeer

De missende marketingschakel binnen de organisatie

Het marketing landschap ontwikkelt zich razendsnel en is continu in beweging, met als gevolg dat het aantal gespecialiseerde bureaus explosief groeit. Voor veel organisaties wordt het steeds complexer en tijdrovender om alle marketingactiviteiten en –processen te overzien.

MyMarketeer is de missende marketingschakel voor organisaties in het MKB. De regisseur die ervoor zorgt dat alle marketingwerkzaamheden perfect worden geregeld en georganiseerd. Op basis van vooraf geformuleerde doelstellingen organiseert MyMarketeer in samenwerking met haar opdrachtgevers, alle marketing gerelateerde activiteiten. Vanuit een regierol zorgen zij voor een succesvolle samenwerking met medewerkers, partners en ontwikkelaars. Tevens weet MyMarketeer vanuit haar ervaring als geen ander hoe marketing zo kwalitatief en efficiënt mogelijk ingericht kan worden. Zo kunnen organisaties zich weer focussen op kerntaken, maar wel mét de resultaten van een succesvolle marketingafdeling.